GB Workshop "Word Je Eigen Bedrijf"

De workshop "word je eigen bedrijf" gaat vooral over jouw welzijn, over het krachtig maken & verbinden van mensen vanuit authentiek zijn. In deze interactieve workshop met o.a. het thema "Jong worden, Jong blijven" maakt u kennis met de 7 Gezond Bedrijven kernmodules die uitnodigen om meteen mee aan de slag te gaan.... Meer info.

Onze innovatieve aanpak vanuit NU genieten schept een warme band met uw medewerkers en vormt een solide basis voor het bereiken van uw doelen.

GB Executives The Executives Table

Dit is een aantrekkelijk all-in programma voor out-of-the-box denkers, "decisionmakers" en vooral doeners, die fit en geïnspireerd willen zijn, dit graag persoonlijk uit willen dragen en ook in hun organisatie terug willen zien.

In prachtige ambiances van o.a. wellness- en golfresorts geniet u van een combinatieprogramma van persoonlijk welzijn & inspirerend netwerken.... Meer info.

GB Evenementen 'Enjoy Health'

Elk jaar weer die vraag: wat gaan we doen?

Steeds meer bedrijven willen een warme band met hun medewerkers en kiezen voor een vitale, inspirerende bedrijfscultuur en bouwen hier boeien-en-binden momenten in.
Wij hebben hier goed over nagedacht en bieden een aantal totaalconcepten waar 100% beleving, plezier & NU Genieten wordt gecombineerd met gezond & duurzaam rendement.... Meer info.

GB Prognos Scan Plus

We kennen veel meetmethoden, waarvan de Prescan het meest bekend is. Eén van de meest geavanceerde meetmethoden is uit de ruimtevaartgeneeskunde afkomstig en heet PROGNOS. Inmiddels heeft Prognos zich ruimschoots bewezen bij het opsporen c.q. behandelen van klachten en het voorkomen hiervan. Met de Prognos Scan Plus heeft Gezond Bedrijven preventief gezondheidsonderzoek meer toegankelijk gemaakt voor iedereen die wil weten hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld.... Meer info.

GB NU Fit

Een bewezen succesvolle formule die uitgevallen medewerkers snel en effectief weer terugbrengt naar de werkplek en zij die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken pakken taken weer op met nieuw elan, vitaliteit en energie. Je weet wat de effecten zijn van wat achter je ligt, hier telt alleen waar je naartoe wilt.... Meer info.

GB Actueel

Gezond Bedrijven speelt met haar GB Actueel programma's in op huidige maatschappelijke trends en toekomstige ontwikkelingen. Een voorbeeld hiervan is ons programma gewichtbeheersing: Momentum BioHCGAndere voorbeelden zijn het stoppen met roken de 50+ groep, preventief zijn naar ziekteverzuim, stressbeheersing re-employment en andere items waar u aandacht voor wil. Deze actuele zaken hebben directe invloed op de effectiviteit en continu´teit van bedrijven en haar medewerkers.

Workshop GB & Partners

Deze workshop wordt in combinatie met partnerbedrijven verzorgd: gezondheid met andere spraakmakende bewustmakingsthema's, die direct met leven & werk te maken hebben. Een 'Samen IJzersterk' programma voor het gegarandeerd bereiken van uw gestelde doelen .... Meer info.


Naar top.

Onze programma's

GB "Word Je Eigen Bedrijf"
GB Executives
GB Evenementen
GB Prognos Scan Plus
GB NU Fit
GB Actueel
GB & Partners

Gezond Bedrijven

Ron Tenten
Telefoon: +31 (0)6 24 60 99 35
E-mail: ron@NU-genieten.nl

KvK Amsterdam: 33289839
BTW nr: 0859.93.773.B01
Triodosbank rek.nr: 19.85.34.914